ketvirtadienis, kovo 15, 2012

Pavasarinis pabudimas

Jau saulelė atkopdama budina svietą...
Šis pavasaris budina viską - ir mintis ir rankas sąstingis apleidžia. Niekada taip nesidžiaugiau pavasariu kaip šįkart. Nors ir laiko gausa pasigirti negaliu, tačiau prisižadėjau sau, kad reikia keltis po žiemos miego ir kibti darban.
Galvoje kirba vis visokių minčių, kaip čia sutruktūruoti savo tinklaraštį, nes dabar jaučiu šiokią tokią nereikalingą bizabraziją. Na bet kol visos tos mintys materealizuosis, sugrįžimo proga keletas darbų.

Su parskrendančiais paukščiais atskrenda ir visokiausios keistenybės. Nepavojingos, žaismingos ir dar neblogą funkciją atliekančios. Pirmieji - auskarai VAKARO SKRAJŪNAI. Lava, stiklas, sidabro spalvos metalinės detalės. Ilgis 7 cm. Antrieji - auskarai PONAS POVAS. Ametistas, vario spalvos metalinės detalės. Ilgis 5 cm. Abi poros laisvos, tad jei patinka, brukštelkite melyniuupe@gmail.com.
Toliau keletas liejinukų. Ice resin'iai bandymai prasidėjo jau senokai, tačiau labai rimto įbridimo vis dar nebuvo. Šiandien prisistato vėrinys ŽYDĖJIMAS. "Įšaldytas" augalas, fluoritas, sidabro spalvos metalinės detalės. Ilgis 52 cm, pakabuko skersmuo 3 cm.
Dalis liejinukų iškeliavo dovanoms nefotografuoti, tad viešumoje rodėsi tik keletas auskarų. Pirmieji - SUBTILUMAS. "Įšaldytas" augalas, fluoritas, sidabro spalvos metalinės detalės. Ilgis 4,5 cm. (Abu darbai laisvi).
Keletas nebelaisvų auskariukų su liejiniais. MIŠKE TIPENANTYS TARP SAMANŲ ir BE UŽMARŠTIES.
Na ir dar keletas naujesnių laisvų darbų. Auskarai PRIEŠISTORINIAI. Keramika, juodinto metalo detalės. Ilgis 5,5 cm. (Akmens amžiaus moteris dinozaurą puode virė). Ir auskarai NE IŠ SAULĖS SISTEMOS. Agatas, čekiško stiklo kristalai, žalvario spalvos metalinės detalės. Ilgis 6 cm. Iš kažkokios tolimos sistemos, kur planetos turi po kultūrinį "prieaugį", kuriame organizuojamos įvairios edukacinės ekskursijos, rodomi spektakliai, veikia neformalūs bariukai su gera muzika ir šiaip visai smagu darosi.

Na gal šiam kartui tiek, saulėtų Jums dienų.

2 komentarai:

  1. Visada labai smagu ne tik darbais gėrėtis, bet ir skaityt linksmą lydintį tekstą. Net nežinau, kas didesnį įspūdį paliko, nes ir materialioji ir žodinė kūryba puiki. Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. labai idomu ir skaniai skaitosi!!! sekmes Jums

    AtsakytiPanaikinti