sekmadienis, rugsėjo 05, 2010

Akademijos įspūdžiai

Šis įrašas bus šiek tiek narciziškas... :)
Du mėnesius (iki rugpjūčio pabaigos) dalyvavau AUKSARANKIŲ KLUBE vykusioje fotografijos, dizaino ir įvaizdžio akademijoje. Pradžioje šiek tiek dvejojau, tad pasirinkau mokytis neįsipareigojant - neakivaizdžiai, tačiau tai taip mane įtraukė, kad vėliau perėjau į akivaizdinę klasę, nes noras mokytis ir tobulėti buvo labai didelis. Kartu su dėstytojų kompetencijos pagalba, pavyko sėkmingai ją baigti, o baigiamajame atsiskaityme užėmiau pirmąją vietą :) Šypsena iki ausų išlikusi dar ir dabar :))
Tai va, noriu pasidžiaugti gautu diplomu. Kadangi tai mano pirmoji baigta akademija, tai šis diplomas man tikrai yra labai labai lauktas.
Va ir baigiamasis darbas. Nostalgiški užrašai... Nuotrauka daryta pas mama, tad ir visą amunicija pasiskolinta. Gerai, kad ten milijonas gėlių, tuo pačiu ir milijonas vazonų, tarp kurių atsiranda visai neblogų - tinkančių pastatyti fone. Taip pat galima rasti seną prosenelės maldaknygę ir dar kažkokią eilėraščių knygutę drobiniais viršeliais (išvis drobės faktūrą jau dedu prie favoritų). Ir Vilniuje turiu langus tik į vieną pusę, o ten... hmmm, nu pagal pasirinkimą :) Tad šviesos medžioklė buvo supaprastinta :) Tiek rėmeliai tiek logotipas taip pat įėjo į mokymo programą. Originalus logotipas matomas šiame blog'e ten kur "apie mane", o čia pasirinkau sepios atspalvį. Labai dažnai taikoma trijų spalvų riba visgi išėjo į naudą :)
Apibrendrinant dar galiu pasakyti, jog ši akademija mokė ne papuošalų kūrymo ar kokios kitos rankdarbių technikos, o šių dalykų:
  • fotografijos (mokytoja Anuka)
  • kompozicijos (mokytoja Pusis)
  • logotipo kūrimo (mokytoja Lachesė)
  • nuotraukų apdirbimo (mokytoja Astra)
Jei dar kada vyks kas nors panašaus, tikrai labai rekomenduoju :)
Nors jaučiu daug kam tokie mokslai neatrodo rimta, tačiau bet koks tobulėjimas manau yra labai sveikintinas dalykas. Nu aš tai tikrai gavau daug žinių ir kažkaip net pasikeitė požiūris į kai kuriuos dalykus. Mokslų dėka ir turiu šį blog'ą. Nes joje gimė ir pavadinimas - Mėlynių upė. Ir šiaip ji buvo didelis postūmis nesustoti vietoje ir toliau tobulėti bei, kaip pasakytų V.V.Landsbergio Rudnosiukas, vystytis :)
Tai tiek, geros jums ateinančios darbo savaitės ;)

1 komentaras: